Na de basisaanpassingen van productorders gaan we verder met de meer geavanceerde soorten productorderbewerking. Er zijn drie geavanceerde productorderbewerking functionaliteiten:
- Resetten
- Rework
- Upgrade
Hier is hoe ze werken:
Resetten
Wat is Resetten?
Heeft uw operator een fout gemaakt bij het gebruik van een werkinstructie? Of bent u niet tevreden met hun antwoord op een productcheck? En wilt u dat een operator de volledige werkinstructie opnieuw uitvoert? Dan is het resetten van uw werkinstructie het antwoord.
Door een werkinstructie in te stellen, verwijdert u alle geregistreerde gegevens die eraan zijn gekoppeld. Alle gegevens die zijn opgenomen wanneer een van uw operators die werkinstructie gebruikt (bijvoorbeeld antwoorden op checks, tijd besteed aan een instructiestap, enz.) worden permanent verwijderd.
Daarna kunnen al uw operators die werkinstructie opnieuw van het begin af aan gebruiken.
Het gebruik van resetten is handig als een van uw operators een ernstige fout heeft gemaakt en u alle gegevens die aan die fout zijn gekoppeld, permanent wilt verwijderen.
How to Reset a Work Instruction
- Klik op Kwaliteitsmanagement in de zijbalk van de startpagina en selecteer "Productorders".
- Selecteer de doelproductorder en klik erop.
- Selecteer een werkinstructie die is voltooid (weergegeven met een groen vinkje) of momenteel in uitvoering is (weergegeven met een geel klokpictogram).
- Klik op het ⋮ (drie-puntenpictogram) ernaast.
- Selecteer "Resetten".
- Klik opnieuw op "Resetten".
Rework
Wat is Rework?
Het opnieuw uitvoeren van een werkinstructie stelt u in staat alle eerder geregistreerde gegevens die aan een werkinstructie zijn gekoppeld, te wissen. Uw operators kunnen dus een werkinstructie opnieuw gebruiken en waarden helemaal opnieuw invoeren. De eerder geregistreerde gegevens zijn echter niet verwijderd en u kunt ze op elk moment in de toekomst nog steeds openen.
Daarom kunnen uw operators die werkinstructie nog steeds opnieuw gebruiken en nieuwe waarden eraan toevoegen, terwijl alle geregistreerde gegevens uit vorige toepassingen van die werkinstructie behouden blijven.
Het gebruik van rework is handig als u de prestaties van uw operators in het verleden als benchmark voor toekomstige verbeteringen wilt gebruiken.
How to Rework a Work Instruction
- Klik op Kwaliteitsmanagement in de zijbalk van de startpagina en selecteer "Productorders".
- Selecteer de doelproductorder en klik erop.
- Selecteer een werkinstructie die is voltooid (weergegeven met een groen vinkje).
- Klik op het ⋮ (drie-puntenpictogram) ernaast.
- Selecteer "Rework".
- Klik opnieuw op "Rework".
Upgrade
Wat is Upgrade?
Het upgraden van een werkinstructie is het bijwerken van een werkinstructie op een reeds bestaande productorder.
Een upgrade kan alleen worden uitgevoerd op een productorder die actief is.
Opmerking: Een upgrade kan alleen worden uitgevoerd wanneer de toepasselijke werkinstructie nog niet is ingevuld voor de productorder. Als een werkinstructie door een operator is ingevuld, moet u deze eerst resetten en vervolgens upgraden.
How to Upgrade a Work Instruction on a Product Order
Nadat de werkinstructie is bijgewerkt en de updates zijn goedgekeurd, kunt u een upgrade op een productorder implementeren. Hier is hoe:
- Klik op Kwaliteitsmanagement in de zijbalk van de startpagina en selecteer "Productorders".
- Selecteer de doelproductorder en klik erop.
- Selecteer de doelwerkinstructie en klik op de knop "Upgrade".
How to Upgrade a Work Instruction on Multiple Product Orders at Once
Wat als u meerdere werkinstructies in meerdere productorders moet bijwerken? U kunt dit doen met deze methode:
- Klik op Kwaliteitsmanagement in de zijbalk van de startpagina en selecteer "Productorders".
- Selecteer de doelproductorders door op de selectievakjes ernaast te tikken.
- Klik op het ⋮ (drie-puntenpictogram) naast "Actie."
- Klik op "Upgrade werkinstructies".
- Selecteer de gewenste werkinstructies en versies.
- Klik op "Upgrade werkinstructies".