Hier leest u hoe u zich afmeldt van uw gebruikersaccount in de app:
- Klik op het Sidebar-pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm.
- Klik op Uitloggen.
- Klik nogmaals op Uitloggen.
Opmerking: Als u tussen verschillende gebruikersaccounts wilt schakelen, raden wij u aan op Gebruiker wisselen te klikken in plaats van u af te melden en vervolgens met een ander gebruikersaccount in te loggen, omdat deze methode veel sneller is.