Hier leest u hoe u zich afmeldt van uw gebruikersaccount in de app:
- Klik op het Sidebar-pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm.
- Klik op Uitloggen.
- Klik opnieuw op Uitloggen.
Opmerking: Als u tussen verschillende gebruikersaccounts wilt schakelen, raden we u aan de optie Gebruiker wisselen te gebruiken in plaats van u af te melden en vervolgens met een ander gebruikersaccount in te loggen, omdat deze methode veel sneller is.