Toegang tot de werkinstructies device-instellingen
- Klik op Devices onder Management.
- Klik naast het device dat u wilt configureren op het ⋮ (drie-puntjes) pictogram.
- Klik op Device bewerken.
- Klik op het tabblad Instructies.
Wat zijn de mogelijke configuratieopties?
- Als u dit aanvinkt, zullen alle werkinstructies die op dit device worden geopend het eerste instructieblok overslaan en direct doorgaan naar de eerste instructiestap. Als er werkinstructiestappen op dit device zijn die onderdelen/uitrusting/symbolen bevatten, raden we u aan deze optie niet aan te vinken.
- Selecteer wie de instructiestappenlijst kan zien. Een instructiestappenlijst geeft alle stappen van een werkinstructie weer, en een gebruiker kan door deze lijst bladeren. Zie de onderstaande afbeelding om te zien waar deze zich bevindt:
- Selecteer of de instructiestappenlijst (de feature genoemd in nr. 2) standaard voor iedereen ontoegankelijk is. Als u wilt dat de gebruikers van dit device altijd de bestaande instructiestapvolgorde volgen (en hen ervan weerhouden tussen instructiestappen te springen), moet u deze optie aanvinken.
- Selecteer of de instructiestappenlijst (de feature genoemd in nr. 2) ook een tijdstudie onder elke instructiestap weergeeft. Neem een kijkje naar de onderstaande afbeelding om te zien hoe het op dit device zal verschijnen als deze optie is aangevinkt:
- Selecteer of de snelspoelmodus verborgen is. Als u niet wilt dat een gebruiker (ongeacht hun vaardigheidsniveau) een instructiestap overslaat, moet u deze optie aanvinken. De snelspoelmodus is te vinden in de rechterbovenhoek van het scherm, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding:
- Selecteer of u een timer op elke instructiestap wilt hebben (gebaseerd op de tijdstudie van die instructiestap). Indien geactiveerd, ziet het er als volgt uit:
- Selecteer of u wilt dat het scherm van de gebruiker automatisch naar de volgende instructiestap gaat wanneer de timer (de feature genoemd in nr. 6) afloopt. (Deze feature is niet van toepassing op instructiestappen met een product check).
- Selecteer wie hun ingediende antwoord op een product check kan aanpassen.
- Selecteer of u de schermpauzefunctie wilt activeren.
- Selecteer of een gebruiker automatisch wordt afgemeld wanneer die gebruiker een werkinstructie voltooit. Deze feature is handig als er veel gebruikers dit device gebruiken, en elke gebruiker slechts één specifieke werkinstructie moet uitvoeren.
- Klik op Opslaan wanneer u klaar bent met uw wijzigingen. Als u uw wijzigingen echter wilt annuleren, klik dan op Annuleer.