We hebben een beschermingsmechanisme toegevoegd om onopzettelijk verwijderen van werkinstructies, mappen en artikelcategorieën in uw Workspace te voorkomen.
Voordat u een item verwijdert, moet u de naam ervan intypen ter bevestiging. Op deze manier is er een extra beschermingsmechanisme om ervoor te zorgen dat enkel de beoogde items worden verwijderd.
Klik op de hyperlinks hieronder om onze guides te bekijken: