Beta: De reporting database is momenteel in Beta en kan nog verder evolueren. Deze is enkel beschikbaar via opt-in. Om deel te nemen aan de Beta of vragen te stellen, contacteer support@azumuta.com.
Zodra deze is ingeschakeld, kan iedereen in uw team met toestemming om bedrijfsinstellingen te beheren de reporting database in- of uitschakelen.
Wat wordt gesynchroniseerd
Azumuta synchroniseert alle reportable data voor de workspace. U kunt geen individuele tabellen selecteren. Zie het schema voor de volledige lijst met tabellen.
Het uitschakelen van de reporting database stopt de synchronisatie en verwijdert de gesynchroniseerde data om ruimte vrij te maken. Als u deze opnieuw inschakelt, wordt deze bij de volgende synchronisatie helemaal opnieuw opgebouwd.
Stel de synchronisatiefrequentie in
Azumuta vernieuwt de reporting database automatisch elke 15 minuten standaard.
De eerste synchronisatie van een tabel kopieert alle bestaande data. Dit kan enkele minuten duren voor grote tabellen. Latere synchronisaties werken enkel records bij die sinds de laatste synchronisatie zijn gewijzigd.
Haal uw verbindingsgegevens op
Zodra de reporting database is ingeschakeld, stelt Azumuta een privé, alleen-lezen gebied voor uw workspace in en verstrekt de verbindingsgegevens (host, poort, databasenaam, schema en referenties).
Ga door naar Verbinding maken met de reporting database om uw data te gaan bevragen.