In Azumuta, een Operator kan een Module, een Folder, of een artikelcategorie op het scherm van hun Device vastmaken. Over het algemeen wordt een item vastgemaakt omdat het vaak wordt gebruikt.
Als een Device aan een specifiek werkstation is toegewezen, maak dan enkel de werkinstructies vast die relevant zijn voor dat werkstation. Dit voorkomt dat gebruikers per ongeluk instructies openen die bedoeld zijn voor een ander werkstation.
Als Admin kunt u ook een Device configureren om elke ingelogde gebruiker automatisch om te leiden naar het eerste vastgemaakte item op die Device.
Hier leest u hoe u deze Feature gebruikt:
- Klik op "Devices" onder "Management".
- Klik naast de Device die u wilt aanpassen op het ⋮ (drie-puntenpictogram).
- Klik op "Device bewerken".
- Vink het vakje naast "Ga naar eerste gepinde scherm bij inloggen" aan
- Klik op "Opslaan".