In Azumuta kunt u een of meer modules/add-ons/functionaliteiten in uw workspace verbergen. Als een module/add-on/functionaliteit verborgen is, kan niemand in uw workspace deze openen. Sommige gebruikers willen dit mogelijk om de volgende redenen doen:
- Om de complexiteit van het platform tijdens het onboarden van nieuwe werknemers tijdelijk te verminderen.
- Om ongeautoriseerde toegang tot bepaalde modules/add-ons/functionaliteiten te voorkomen.
- Om een bepaald probleem/bug op het platform op te lossen.
- En verschillende andere mogelijke redenen.
En natuurlijk kunt u verborgen items op elk moment weer zichtbaar maken.
Verberg een volledige module/add-on in uw workspace
Dit verbergt een volledige module/add-on (en alle bijbehorende features) in uw workspace. Hier leest u hoe:
- Klik op Users onder Management.
- Klik op Rechten.
- Selecteer het tabblad met de naam van de module/add-on die u wilt verbergen.
- Klik op het oogpictogram naast Algemeen. Selecteer vervolgens een van de volgende opties:
- Als u op Uitgeschakeld klikt, wordt die module/add-on verborgen.
- Als u op Uitgeschakeld met teaser klikt, worden alle features van die module/add-on verborgen en vervangen door een teaser voor die module/add-on. In de onderstaande afbeelding ziet u bijvoorbeeld de teaser van de module Audits & Digitale Checklists:
Opmerking: In tegenstelling tot de 4 modules en de add-on Continue verbetering is er geen afzonderlijk module/add-on-tabblad voor de Dashboards add-on. Als u de Dashboards add-on volledig uit uw workspace wilt verbergen, moet u deze als functionaliteit op 3 afzonderlijke tabbladen verbergen: de tabbladen Kwaliteitsmanagement, Audits & Digitale Checklists en Continue verbetering. Raadpleeg de onderstaande sectie om te zien hoe u een functionaliteit uit uw Azumuta workspace kunt verbergen.
Verberg een functionaliteit in uw workspace
Behalve het verbergen van een volledige module/add-on kunt u ook een Azumuta-functionaliteit (bijv. docx reporting, tijdstudie, enz.) in uw workspace verbergen. Hier leest u hoe:
- Klik op Users onder Management.
- Klik op Rechten.
- Klik op het module/add-on-tabblad dat de functionaliteit bevat die u wilt verbergen.
- Klik op het oogpictogram naast het onderwerpstabblad met de naam van de functionaliteit die u wilt verbergen. Selecteer vervolgens een van de volgende opties:
- Als u op Uitgeschakeld klikt, wordt die functionaliteit verborgen.
- Als u op Uitgeschakeld met teaser klikt, wordt die functionaliteit verborgen en vervangen door een teaser van die functionaliteit. In de onderstaande afbeelding ziet u bijvoorbeeld de teaser van de functionaliteit Tijdstudie:
Maak een verborgen module/add-on/feature in uw workspace zichtbaar
- Klik op Users onder Management.
- Klik op Rechten.
- Navigeer naar het tabblad/onderwerpstabblad met de naam van de module/add-on/functionaliteit die u zichtbaar wilt maken.
- Klik op het doorgestreepte oogpictogram (als het verborgen was) of het pijl omhoog pictogram (als het verborgen was met een teaser).
- Klik op Ingeschakeld.