Standaard wordt de goedkeuring door één persoon toegepast op elke werkinstructie. Om de goedkeuring door meerdere personen te activeren, moet u deze eerst configureren. De goedkeuring door meerdere personen kan op de volgende niveaus worden geconfigureerd:
- Artikelcategorie: De goedkeuring door meerdere personen wordt automatisch geconfigureerd voor alle werkinstructies die aan deze artikelcategorie zijn toegewezen. Op deze manier hoeft u dit slechts eenmaal in te stellen in plaats van het handmatig in elke werkinstructie in te stellen. Deze functionaliteit bestaat echter alleen als u toegang hebt tot de module Kwaliteitsmanagement.
- Map: Net als op het niveau van de artikelcategorie wordt de goedkeuring door meerdere personen automatisch geconfigureerd voor alle werkinstructies die aan deze map zijn toegewezen. Op deze manier hoeft u dit slechts eenmaal in te stellen in plaats van het handmatig in elke werkinstructie in te stellen.
- Werkinstructie: De goedkeuring door meerdere personen is alleen ingeschakeld voor deze specifieke werkinstructie.
Opmerking: Als een goedkeuringsflow nog niet bestaat, moet deze eerst worden aangemaakt. Zie how to create an approval board and flow.
Goedkeuringen geblokkeerd terwijl langlopende bewerkingen worden uitgevoerd
Terwijl een documentimport, werkinstructie versie import ("Importeer nieuwe versie"), Content sync of opslaan wordt uitgevoerd op een werkinstructie, zijn de knoppen Goedkeuren en Importeren uitgeschakeld. Dit geldt wanneer u een werkinstructie goedkeurt (goedkeuring door één persoon of meerdere personen), niet alleen wanneer goedkeuring door meerdere personen is ingeschakeld.
Houd de muisaanwijzer boven de uitgeschakelde knop of bekijk de tooltip ernaast voor de reden. Exacte berichten zijn:
- "Werkinstructie wordt gesynchroniseerd..." met de subtekst "Je kan goedkeuren zodra dit klaar is"
- "Werkinstructie wordt geïmporteerd..." met de subtekst "Je kan goedkeuren zodra dit klaar is"
- "Werkinstructie wordt opgeslagen..."
Wacht tot de bewerking is voltooid voordat u opnieuw goedkeurt of importeert.
How to Enable Multi-Person Approval on an Article Category
- Klik op "Kwaliteitsmanagement".
- Klik op "Procedures".
- Klik op het pictogram ⋮ (drie punten) naast de titel van de artikelcategorie en klik op "Edit article category".
- Klik op het vervolgkeuzemenu onder "Goedkeuringsflow".
- Selecteer de goedkeuringsflow.
- Klik op "Opslaan" om te bevestigen.
De goedkeuring door meerdere personen is nu ingeschakeld voor alle werkinstructies die aan deze artikelcategorie zijn toegewezen.
Opmerking: Deze functionaliteit is alleen beschikbaar als u toegang hebt tot de Quality Management module. U kunt ons bereiken via het e-mailadres sales@azumuta.com voor meer informatie.
How to Enable Multi-Person Approval on a Folder
- Ga naar de doelmap.
- Klik op het pictogram ⋮ (drie punten) naast de titel van de werkinstructie en klik op "Edit folder".
- Klik op het vervolgkeuzemenu onder "Goedkeuringsflow".
- Selecteer de goedkeuringsflow.
- Klik op "Opslaan" om te bevestigen.
How to Enable Multi-Person Approval on a Work Instruction
U kunt ook een goedkeuring door meerdere personen inschakelen voor een specifieke werkinstructie.
- Ga naar de doelwerkinstructie.
- Klik op het pictogram ⋮ (drie punten) naast de titel van de werkinstructie en klik op "Werkinstructie bewerken".
- Klik op het vervolgkeuzemenu onder "Goedkeuringsflow".
- Selecteer de goedkeuringsflow.
- Klik op "Opslaan" om te bevestigen.